20/11/11

Μασάζ και ό,τι ήθελε προκύψει

 Έλειπε για μερικές ημέρες για επαγγελματικό ταξίδι. Έπρεπε να παραβρεθεί σ' ένα διεθνές συνέδριο και να κάνει μια δύσκολη παρουσίαση πάνω σ' ένα πολύ στριφνό τεχνικό θέμα. Προετοιμαζόταν γι' αυτό σχεδόν ένα μήνα τώρα. Η αγωνία που είχε ζήσει δε λεγόταν. Τελικά η παρουσίαση έγινε και άρεσε πολύ στο κοινό. Στο τέλος τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις, σχεδόν τη στρίμωξαν, αλλά κατάφερε να σταθεί στο ύψος της.

Ο διευθυντής της, τη συγχάρηκε. Η επιτυχία της ήταν αδιαμφισβήτητη. Μετά την παρουσίαση έφαγαν όλοι μαζί σε ένα εστιατόριο, ήπιαν και κάτι παραπάνω. Στο τέλος όμως γύρισε νωρίς σπίτι να ξεκουραστεί.

Ένιωθε περίεργα τώρα που είχε φύγει όλο αυτό το άγχος. Αισθανόταν ξαλαφρωμένη από όλα της τα βάρη, σα να πετούσε. Και το κρασί την είχε ζαλίσει λίγο, έτσι που αισθανόταν τα μέλη της λίγο ευχάριστα μουδιασμένα.

Θυμήθηκε το αγόρι της, που τα είχαν χαλάσει εδώ και μερικούς μήνες. Από τότε δεν είχε ξανακάνει κάτι. Η δουλειά ήταν πολύ απαιτητική, βλέπετε, και έδινε σ' αυτή όλο το είναι της. Γύριζε πάντα τα βράδια σπίτι κουρασμένη.

Κι όμως σήμερα αισθανόταν το νεανικό της σώμα να σκιρτάει. Σα να ήθελε να κάνει μια τρέλα, ή -χειρότερα- πολλές τρέλες.

Σκέφτηκε να ντυθεί προκλητικά και να πάει σε κάποιο μπαρ, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήξερε καθόλου αυτή την πόλη, δεν είχε που να πάει.

Εκεί που χάζευε τα πράγματά της, έπεσε στο βλέμμα της ένα φυλλάδιο που της είχαν δώσει στο αεροδρόμιο, για μια εταιρεία που προμήθευε αντρικούς συνοδούς. Το ξεφύλλισε. Προσέφεραν μασάζ και όχι μόνο...

Σκέφτηκε την προοοπτική ενός άγνωστου όμορφου άντρα να της κάνει ένα αισθησιακό μασάζ και ό,τι ήθελε προκύψει. Της φάνηκε πολύ ρομαντικά περιπετειώδης η ιστορία, σαν τα άρλεκιν που διάβαζε μικρότερη.

Δε χρειάστηκε να το σκεφτεί κι άλλο. Πληκτρολόγησε τον αριθμό της εταιρείας στη συσκευή του τηλεφώνου.

Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μια αισθησιακή αντρική φωνή.

-Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος, παρακαλώ;

Στο άκουσμα της φωνής, ξεθάρρεψε εντελώς, απέβαλε και τις τελευταίες τις αναστολές.

-Γεια σου! Έχεις πολύ όμορφη φωνή!

-Σας ευχαριστώ!

-Είσαι καλός στο μασάζ;

-...

-Ελπίζω να είσαι πολύ καλός, γιατί ξέρεις, έχω απόλυτη ανάγκη έναν άνδρα να έρθει και να περιποιηθεί το σώμα μου έτσι όπως το ένιωθα σφιγμενο τις τελευταίες μέρες. Για να είμαι ειλικρινής όμως, δε θέλω μόνο μασάζ, θέλω εσένα! Εσένα και την υπέροχή φωνή σου στο δωμάτιό μου, να περάσουμε μαζί τη νύχτα μας! Μπορείς να φέρεις μαζί σου και ό,τι περίεργο αξεσουάρ έχεις, απόψε είμαι ανοιχτή σε δοκιμές. Θέλω να με δέσεις στο κρεβάτι κι ύστερα να με κάνεις ό,τι θέλεις! Θέλω να μας βρει το ξημέρωμα να παίζουμε ακόμα μαζί!

-Ουάου, ακούγεται τέλειο...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...οφείλω όμως να σας ενημερώσω ότι για εξωτερικές γραμμές πρέπει πρώτα να πληκτρολογήσετε το 0...